top of page

RÓLUNK

IMG-20200710-WA0017.jpg
tükörvilágítás
arany

A COMFORT HOME CONSTRUCTION KFT.

egy olyan vállalkozás amely a lakossági és vállalati felújításokra és új építkezésekre szakosodott. Több mint 7 éves kivitelezői tapasztalattal várjuk visszatérő és új ügyfeleinket Budapesten és környékén. A COMFORT HOME CONSTRUCTION márka elsődleges célja, hogy egy mindenre kiterjedő szolgáltatás keretében segítsen megteremteni az álomotthont megrendelői számára.


ALAPOS FELMÉRÉS, KÜLÖNLEGES ÖTLETEK

Kis létszámú vállalkozásként személyesebb élményeket és különlegesebb légkört biztosítunk azáltal, hogy megfelelő időt és figyelmet fordítunk ügyfeleink igényeinek megismerésére és az ingatlanjuk felmérésére. Számos esetben bizonyítottuk, hogy egyedi ötleteinkkel és tapasztalatunkkal az elvárásokat hogyan lehet felülmúlni.


KIEMELKEDŐ MINŐSÉG

Felismerve ügyfeleink igényét és befektetéseik értékét megőrízendő, a COMFORT HOME CONSTRUCTION KFT. a legmagasabb minőséget nyújtja minden projekjénél. Minden kollégánk felé a kitűnőség az elvárásunk. A legfontosabbnak tartjuk, hogy versenyképes árak mellett, páratlan minőséget és időbeni átadást biztosítsunk ügyfeleink részére. Elhivatottságunk és a részletekre való odafigyelésünk is nagyban hozzájárul egyediségünkhöz.


FOLYAMATOS KAPCSOLATTARTÁS, TERVEZHETŐSÉG

A COMFORT HOME CONSTRUCTION a hazai piacon sajátos, egyedi és igen összetett módon segíti a családokat az igazi otthon megteremtésében. Nemcsak a felújítással járó nehézségeket vesszük le a megrendelő válláról, de olyan szakértői segítséget, folyamatos kapcsolattartást és betekintést nyújtunk ügyfeleink számára, mely megteremti a bizalmat kivitelező és megrendelő között, így aggodalom és stressz nélkül valósulhat meg a funkcionalitásában és szépségében is egyedi igényeket kielégítő munka.


SZÉLESKÖRŰ SZAKMAI KAPCSOLATOK ÉS MEGOLDÁSOK

Kivitelezőként kitünő a szakmai kapcsolat egy lakberendezőkből, tervezőmérnökökből, és szakemberekből álló csapattal, ezért egy ötlet megszületésétől a teljes megvalósításig végig tudjuk kísérni a folyamatokat a kerttervezéstől a tető kivitelezéséig. Nem elég azonban a megfelelő létszám és a szakmai háttér, szükség van a különböző munkanemek koordinálására és esetenként műszaki ellenőrrel történő együttműködésre. Mindemellett munkáinkra garanciát vállalunk, az első perctől az átadásig kifejezett figyelmet fordítva a tisztaságra és az értékek megőrzésére, legyen szó bútorokról, vagy olyan tárgyakról amelyek a felújításban nem szerepelnek, azonban állaguk megóvása szükséges.

 

RÓLUNK ÍRTÁK

P1222304 (2) (2).jpg

Wéber András vagyok, Budapesten születtem, a gimnázium elvégzése után idehaza, majd Angliában és Amerikában éltem tíz évet. Közgazdászként végeztem, dolgoztam az államigazgatásban és multicégnél is, de a humán faktor mellett hiányzott az alkotás szabadsága, ezért mindig saját vállalkozásban gondolkodtam, amelynek megnyitására 2017-ben került sor.

Immáron hetedik éve foglalkozom kivitelezéssel, ezalatt több, mint száz elégedett ügyfélnek újítottuk fel, alakítottuk át vagy építettük meg ingatlanját a tengerentúlon és Magyarországon. Olyan értékes és az ügyfelek által megbecsült építőipari vállalkozás formálása a célkitűzésem, amely nem csupán határidőn belül kíválóan teljesít, felújít vagy épít, hanem nyugalmat, pontosságot és biztonságot jelent.

bottom of page